lamqta.comОвен  През този ден партньора или началника може да са

...
lamqta.comОвен  През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 февруари: Съдбата удря шамар на 3 зодии

lamqta.com

Овен 
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.  

 
Телец
Много мъчно ще Ви бъде да изберете вярната линия на държание, защото събитията през този ден ще наподобяват спорни, а да се откри причинно-следствената връзка сред тях не е по силите на всеки. Интуицията нещо към момента се бави да Ви подскаже каквото и да било, и доста постоянно се улавяте в мисли, че просто изоставате от хода на събитията. Личните връзки припомнят минно поле, а да минат през него без загуби ще съумеят единствено най-умните и опитни представители на знака. Даже и при постоянните двойки са вероятни кардинални различия.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.

Лъв
Днес Вашия кюбим човек ще Ви схваща от първата дума и взор, и дори по-добре, в сравнение с Вие самите... А това ще рече, че няма никакъв смисъл да хитрувате и извъртате, както и да изпитвате някакви уловки, с цел да скриете от всевиждащото око това, което става в душата Ви.

Дева
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Везни
Днес не би трябвало прекомерно съществено да се замисляте за това, какво Ви следва с Вашия лщбим човек за в бъдеще, а и за в съсвсем скоро време. Живейте с проблемите на днешния ден, плувайте по течението и се наслаждавайте на това, по какъв начин Ви полюляват вълните на реката на живота. 

Скорпион
Книгата, която ще Ви попадне през днешния ден, ще се окаже доста потребна и радикално ще преобърне визиите Ви за това, какви би трябвало да бъдат идеалните любовни връзки. Постарайте се оптимално да сте в сходство с прочетеното, без да унищожавате нито личния си живот, нито живота на Вашия обичан човек.

Стрелец
Към днешния ден сте съумели да си пробиете път през най-забърканата част на Вашето неголямо прочувствено затруднение. Ситуацията стартира лека-полека да се прояснява, а Вие стартирате да се чувствате много по-щастливи. Мястото Ви измежду останалите хора е надеждно, и чудесно знаете каква позиция заемате. Пазете своя възходящ оптимизъм, тъй като с помощта на него ще съумеете да преминете през оставащия път. Това към този момент няма да е по този начин мъчно и ще навлезете в нескончаем интервал на единодушие, задоволство и релаксация.

Козирог
Днес за Вашия обичан човек няма да е елементарно да Ви убеди в това, че той работи вярно и тактиката му на държание се явява оптимална за дадената обстановка. Вие ще гледате на обстановката по напълно различен метод, и,съответно, ще я приемате по различен метод. Споделете своята позиция със своята половинка. 

Водолей
Днес ще Ви бъде много мъчно да се държите съответно с Вашия обичан човек и по тази причина напълно няма да е чудно, че държанието Ви на моменти ще го шокира. Екстарвагантността, несъмнено, няма да навреди на Вашия облик, само че не би трябвало да злоупотребявате с нея. 

Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни - има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР